HTML

Online Nyerőgépek

1500 Ft - 300x600

Nyerőgépek Kifosztása

Friss topikok

Archívum

Nyerőgépek kifosztása

2013.06.15. 17:31 Nyerőgépek

Blackjack automata hack

Black Jack automata(tudod amelyik beszél és egy dúskeblű hölgy osztja a lapokat)2 db 100-as , kb 80 cm. 15-ös fonott horgászzsinór én a Spiderwire-t használtam 0.5 ös fúró.az egyik százason két a másikon egy lyukat fúrsz, azért kell a kettő mert csak azt számolja agép ami 1.6 mp alatt leér az érmevizsgálótól a gyűjtőig különben visszalöki. Bedobod az elsőtés rögtön utána a másodikat, és adddig engedded amíg fel nem írja , innentől kb.2cm-nyitmozgatva szépen felvered 3-4000.-re majd visszahúzod és visszafizetteted a lét. 5000-néltöbbet nem érdemes kockáztatni mert rém sokáig potyogtatja vissza és feltűnő lehet.

Cash unlimited (nyerőautomata) pénzszerzés

A megdupláható nyereményeket fel is lehet írni a ‘töröl, tartja a nyereményt’ gombbal.Ezt a gép egy külön bankba gyűjti és onnan adja le. Teendő: NE kérjük ki a bank összegét,hanem a ‘töröl’ gombbal mindent írjunk fel. Eredmény:50.000-70.000 Ft után a gép észnélkül elkezdi nyomni az ‘óra’ nyereményeket (7500-30.000 Ft), így akár 150.000-200.000 Ft-ot is ki lehet szedni.

Cash 21 (nyerőautomata) pénzszerzés

Normál játék közben nyeremény esetén -mint minden gépnél- lehet duplázni. Siker esetén a ‘yeeeeah’, ha nem talált akkor a ‘noooo’ 2unlimited sample hallatszik.Teendő: Bátran duplázni és ha ‘noooo’ hallatszik egyből kikapcs-bekapcs.Eredmény: Az utolsó sikeres duplázás összege megmarad. Így aztán nem lehet elrontani.

Cherry Gold típusú nyerőgépek kijátszása

Bizonyos elektronikus casinókban van Cherry Gold nevű nyerőgép. Ezeknél az a trükk, hogysokáig minimálistéten kell játszani (15-20 leosztás), majd feltéve max tétre, egyből olyan kombinációt ad ki,amellyel lehetnyerni. Ez már sok üzemeltetőnek okozott problémát, és egy csomó gépet át is szereltek emiatt.De amelyiket még nem

Rulettgépek átverése

Vannak olyan automata rulett-gépek, amelyeknél a gép pörgeti a golyót, és lézer érzékeli,hogy melyik számba esett. Ha kellő takarást tudunk csinálni, akkor egy egyszerű papírlappal el tudjuk takarni a lézert,és azt a kört érvénytelennek fogja venni. Ezzel csak ott a gond, hogy egyszer lehet csak megcsinálni, mertszervizkulcs kell az újraindításhoz. Ellenben ha jól megrakunk egy csomó számot, és nem az jön be amit akartunk, akkor lézertakarás, és a krediteket visszakapjuk.

Cash unlimited… nyerőautomata fosztás

Ez egy nyeroautomata. Beceneve oras gep. Ugy lehet megismerni, hogystopper ora alaku figurak vannak rajta es ha ezt fogod meg akkor sorsol egy bizonyos osszeget. Na meg ra is van irva a neve.. :)A lenyeg:Elkezdesz jatszani a 25-os teten. Ha ad jatekot akkor addig duplazod, hogy legyen vmennyi ariziko bankban. (ha 25-n vagy akkor 625 Ft-ot ad ki, es afelett kell duplaznod) Pl: felutotted 1200-ig, akkor automatikusan leir 625-t es 575 marad a riziko bankban.Ahogy az 575 felirodik a bankba akkor rogton leveszed a tetet 5-re.Ugyanis a kovetkezo nyomasra mindig a legnagyobb osszeget adja ki, mert a gep azt akarja,hogyne legyen a rizikoban penz.Tehat: 575 van a rizikoban, leveszed a tetet es porgetsz, ad ra egy dinnyet, vagy hetest, vagycsillagot.Ezt a nyeremenyt leirja a rizikobol es meg mindig van a bankban x osszeget, mert ez nem egynagy mennyiseg amitleirt a gep a bankbol.Utana visszarakod a tetet 25-re. A gep elkezdi adni a jatekokat es mindig rafog ket tarcsara.Tehat: tet ujra 25-n van, es porgetsz, bead pl: ket citromot, es ezt a gep automatikusanmegtartja. Na itt jon a lenyeg!!Amikor a gep megtartja azt amit adott, akkor te az ellenkezojere fogsz ra.Tehat: bejon a ket citrom, te ugy csinalod a megtartasokat, hogy semmifelekeppen ne legyen belole jatek. pl: citrom, citrom, szilva ez lesz most a harom tarcsa, es te rafogsz a citrom, szilvara, hogy nelegyen jatek. Ezt addig csinalod amig ket orat be nem ad. Ha beadja a ket orat, akkor erre siman rafoga gep, es be is adja a harmadikat.TADAMM megvan a harom ora, fent villog az osszeg..Es mar viheted is sok penzt haza..A lenyeg! Ezt megtudod csinalni tobb teten is ugyanigy, ezzel a modszerrel. Azert irtam a 25-s tetet mertigy feltornazod a penzed a gepben,es mar mehetsz is otvenes tetre. :)Hatar a csillagos eg..Ja, ne nyerj eloszor kurva sokat, mert kinyir a kocsmaros, es lehet hogy gephibara hivatkozvanem fizet ki.Eleg ha naponta nyersz 5 ezret, nem kell tobb!!!!!De ezt tobb helyen is megcsinalhatod :))Csak ne legyel feltuno, es tobben menjetek, mert ha vki nezi, hogy te mindig olyanrafogsz ra amibol nem lesz jatek a kurva feltuno lesz.JA EZ KB HAROMNAPOS HIR. ES TUTIRA BEJON EN IS CSINALOM, ADDIG AMIGLEHET. MERT A KOCSMAROSOK ADJAK A DROTOT A GEPTULAJNAK ES SZERINTEM 2-3 HETEN BELUL CSERELIK AGEPEKET!!!SZAL EN IS LOGOK A SULIBOL, SZEDEM OSSZE A PENZT, ADDIG AMIG LEHET

Végtelenített menet játékautomatákon

Végtelenített menet játékautomatákonHogyan tudsz végtelenszer játszani egy játékautómatán egy db 100 forintossal?Ezt otthon kell előre elkészíteni !! Nem kell szarakodni a fúrással, csak ennyi:Hozzávalók: - damíl (kb 1 méter)- egy 100 forintos- egy kis celluxTekerd körbe a damílt egyszer a 100 -ason éscsak is egyszer (ha többször csinálod nem fog lecsúszi az autómatában a legaljáig) tekerjkörbe rajta celluxotvagy szigetelő szallagot ! A damiílt kösd a zsebedbe és úgy dobd be a pénzt a gépbe ,hogysenki ne nagyon lássa a damílt,mert nagy gáz lehet belőle(baráti jótanács)

Slot machine félkarú rabló játékgép online játékosoknak!!

Szólj hozzá!

Címkék: nyeremény pénzszerzés nyerőautomata játékautomaták játékgépek Blackjack nyerőgépek kijátszása nyerőgépek kifosztása rulettgépek megdupláható nyeremények automata hack Black Jack automata trükös dolgok félkarú rablók kifosztása kocsmai nyerőgépek kifosztása játékgép tippek játékgép stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerogepek-kifosztasa.blog.hu/api/trackback/id/tr515362777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása